اوگیـنک متخصص فـن آوری انواع آبـزیان در برش ها وبسته بندی مختـــلف جهـــت مصــرف عمــده و مصـــرف خـانـوارهای عـزیـز ایرانی
و هـــمواره در رســـانـدن مــاهـی ومـیــگوی تـازه به صورت پاک شده
به آشـــپزخانه و سفره ایـرانیان اســت کــه در سـال 1398 با هـدف
تسهیـــل و افـزایـش ســـرانه مـصـرف آبـزیـان تـاســیس گــردیــده
اوگیــنک اولیــن ارائــه دهنــده بسـتــه بنـــدی آبـزیـان در شرایط اتمسفر اصلاع شده(map)
در ایران می باشد. ما دراوگینک تلاش میکنیم که علاوه برکیفیت و قیمت عادلانه ارائه دهنده
بهتـرین خدمات به مشتریان و مصرف کننده نهایی باشیم.

تخصص اوگینک رساندن ماهی و میگوی تازه به آشپزخانه و سفره ایرانیان است. اوگینک این افتخار را دارد تا طعم واقعی ماهی را به شما هدیه دهد ما در اوگینک علاقه زیادی به کیفیت عالی محصول داریم و میخواهیم این حس خوب را با شما به اشتراک بگذاریم .
قوت ما علاوه بر کیفیت قیمت عادلانه و مقرون به صرفه محصولات ما است چراکه اوگینک اعتقاد دارد که حتی بهترینها هم میتوانند مقرون به صرفه باشند. اوگینک به عنوان متخصص در زمینه گوشت ماهی و میگو دقیقاً میداند که بهترین کیفیت را چطور و چگونه در کمترین زمان در اختیار شما قرار دهد.
بازاررسانی محصولات اوگینک در کمترین زمان وبا بیشترین دقت و بسته بندی انجام شده و اوگینک در رعایت دستورالعملهای خود بسیار حساس است. در ماهی های اوگینک بوی مطلوب و بوی علفهای دریایی را استشمام خواهید کرد قوام بدن در فیله ماهی به صورت سطح صاف و الاستیک است. گوشت ماهی محکم بوده و دارای خاصیت ارتجایی سطحی صاف بوده و با فشار انگشت به حالت اول خود بر می گردد.
ماهی بیشترین میزان پروتئین در میان گوشتها را دارد و به دلیل کولاژن پایین یک غذای زودهضم و ایده آل برای کودکان و حتی سالمندان است اما متاسفانه گوشت ماهی به دلیل فریز شدن و انبارشدن های سریالی، طعم و خواص پروتئینی خودش را از دست می دهد و همچنین ماهی منجمد، مستعد آلودگی بیشتریست. اوگینک سعی دارد با حذف ماهی های منجمد وکنسروی و خداحافظی با اسیدهای چرب اشباع شده با یک نگاه سلامت محور به ارتقای صنعت آبزیان در ایران کمک کند حذف واسطه ها و کاهش انبارگردانی کمک به سلامت مصرف عموما هر جا که صحبت از زمان است فاکتور كيفيت دستخوش تغییر قرار میگیرد
مروری بر پرورش ماهی قزل آلا در ایران
پرورش ماهی قزل الا در ایران از سال ۱۳۳۸ با وارد کردن تخم قزل آلا از کشور دانمارک آغاز شد بنا به دلایل مختلف از جمله عدم وجود فناوری مناسب ،پرورش فعالیت پرورش قزل آلا پیشرفت کمی قابل توجهی نداشت از سال ۱۳۴۸ با آغاز برنامه ریزی توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی صنعت پرورش ماهی قزل آلا و گسترش آن نیز مورد توجه سیاست گذاران واقع شده است به گونه ای که تولید قزل آلای پرورشی در سال ۱۳۵۸ به ۱۸۵۷۸۷ تن در سال ۱۳۹۵ رسیده است سالنامه آماری سازمان شیلات ایران ۱۳۹۶ در حال حاضر تقریبا در تمام استانهای کشور فعالیت پرورش قزل الا به شیوههای مختلف گسترش یافته است. پتانسیل تولید ماهی قزل آلا در ایران که وسعت آن نزدیک به ۷۵ میلیون هکتار میباشد سرزمینی مرتفع است به طوری که بیش از نیمی از این کشور کوهستانی و بیش از ۷ درصد اراضی با ارتفاعی بیش از ۲۰۰۰ متر و درصد آن – در اراضی با ارتفاع بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متر قرار گرفته است. از منظر آبی نیز بر اساس گزارش نیرو میانگین بارندگی در مناطق کوهستانی کشور ۳۴۵ میلی متر می باشد که حجم آب حاصل از این بارش به ۳۱۰ میلیارد متر مکعب می رسد علاوه بر این وجود ۱۰۸۳۲۵ حلقه چاه نیمه عمیق ۴۱۴۵۳۸ حلقه چاه عمیق ۳۲۴۷۸ رشته قنات و بیش از ده ها چشمه با تخلیه ابي معادل ۱۳۴ میلیارد متر مکعب ظرفیت مناسبی را برای کشور از نظر تولید ماهیان سردابي مانند قزل آلا فراهم می آورد از سويي ماهیت کاربرد آب در تولید ماهی قزل آلا بر مبنای کلر آب و برگشت مجدد آب به منابع آبی و استفاده مجدد از آن برای بخش کشاورزی و صنعت استند زیر بخش کشاورزي را در موقعیتی قرار میدهد که تولید آن مبتنی بر سیاستهای کلان بهره برداري از آب در کشور مي باشد.